• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Youtube

22 Mart 2015 Pazar

İnternetin Arka Perdesi Deep Web



İnternetin Arka Perdesi Deep Web!!!















Derin internet denilen ve arama motorları tarafından endekslenmeyen, normalde karşımıza çıkmayan internet sitelerinden oluşur. Peki sırrı nedir? Kim, buraya nasıl ve neden giriyor, ne ile karşılaşıyor? Anonim olmak mümkün mü? Normal internetten farkı nedir bu Deep Web'in? Hep mi muzır neşriyat? Hep mi gizli kapalı işler dönüyor burada?

İnternetin daha da derinlerinde, Dark Web'de yani karanlık internette neler var? Deep Web ile Dark Web'in farkı nedir? Bahsi geçen ve anlatılan yasadışı içerikler, kiralık katiller ya da uyuşturucu ticareti gerçek mi? Burada bir Matrix dönüyor mu? Yasalar işliyor mu?

Bu gizli internet sadece zararlı içerikten mi oluşuyor? İnsanlar neden yararlı değil zararlı içerik arıyor? Derin internette bulunabilecek yararlı ve yasal bilgiler nelerdir?

Peki derinlerde bulunan dosyalar, bilgiler gerçek mi? Kaç seviye var? Buralara nasıl ve kim iniyor, anlatılan Kuantum seviyesi neyin nesidir?

Sorular, sorular ve sorular... Hepsinin ve daha fazlasının cevabı Kafa Ayarı #31 - Deep Web ve Dark Web bölümünde sizleri bekliyor. Sıcak kahvelerimizi aldık, size de sıcak bir akşam ve keyifli seyirler diliyoruz.


Disclaimer: Bu program eğlence ve bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Gizli internet sadece zararlı değil, üniversite arşivleri gibi yararlı kaynakları da içermektedir. Programımızda farklı türleri ve kullanım amaçlarını açıklıyoruz. İnternet üzerinde sizin ve ailenizin karşılaşabileceği zararlı içeriklere ya da tehlikeli insanlara, dolandırıcılara ve diğer dikkatli olmanız gereken konulara yönelik uyarılar ve bilgiler içermektedir. Özellikle yaşça küçük olan ya da sağlıklı muhakeme yeteneği bulunmayan, gerçek ile hayali ayırt edemeyen bireylerin denetlenmeyen ağlara, IP'lere ve bilgisayarlara erişimi, farklı zararlar doğurabilir. Bu tür durumlara karşı en iyi korunma yöntemleri akıl, mantık, sağduyu ve güvenilir kaynaklardan edinilmiş bilgidir.




Ek Bağlantılar:

İndir c heryerde.png from DosyaDepo & Dosya Upload

5 yorum:

  1. Polisiye film gibi maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet biraz öyle çünkü
      Biz Şuanda internetin %2-3 gibi küçük bir kısmını kullanıyoruz....

      Sil
  2. Çok sevdiğimiz hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan bu teknolojiyi yerinde düzgün kullanıldığında bana göre en kötü arkadaşımdan çok iyi ama ne yazıkki işte kötü kullananlarda var.Paylaşımınız için Tşk ederim.

    YanıtlaSil
  3. Güzel ve bilgilendirici bir yazı olmuş...

    YanıtlaSil
  4. Bilgilendirici bir yazı olmuş bukadarından haberim yoktu gercekten

    YanıtlaSil

İLetişim

Benimle İrtibata Geçin


Adres

Sultangazi/İstanbul , 34260 Türkiye

Telefon:

+(90) 536 936 5598

Website

http://kasimtok.blogspot.com.tr